Werkwijze

 

Zodra u de verwijzing van uw huisarts heeft, kunt u een afspraak maken. Vervolgens krijgt u een vragenformulier thuisgestuurd, welke u invult en deze wordt tijdens de eerste afspraak besproken in het intakegesprek. Daarop volgt het logopedisch onderzoek met u en/of uw kind. Naar aanleiding van de vragenlijst, het gesprek en het gedane onderzoek volgt er een  behandelvoorstel. Deze wordt met u besproken en de behandelovereenkomst wordt ondertekend door de cliënt en behandelaar. Zowel u als de verwijzer ontvangen een verslag. Daarna gaat de logopedist met u en/of uw kind aan de slag in 30 minuten durende behandelsessies. In overleg met u wordt bekeken wanneer er een evaluatie plaatsvindt. Dit is enerzijds een evaluatie van de ontwikkeling van u en/of uw kind en anderzijds van onze samenwerking.

 Vergoeding

 
Vocalis Brabant heeft sinds 2017 contracten met alle zorgverzekeraars!
 

Wat betekent dit voor u? Voor kinderen tot en met 17 jaar wordt logopedie op medische indicatie (verwijzing van een (huis)arts) volledig vergoed. Volwassenen geldt dat eerst het eigen risico aangesproken wordt, vervolgens wordt het volledig vergoed.

Overzicht vergoedingen Logopedie Vocalis Brabant 2018

Via deze link is het overzicht terug te vinden met welke verzekeraars Logopedie Vocalis Brabant een contract heeft. Staat uw verzekering er niet bij of staat er geen vinkje? Logopedie Vocalis Brabant kan alsnog een contract aangaan. Bij vragen neem contact op!

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/logopedist/vocalis-brabant

 

Neem contact op

 
Vocalis Brabant
Marlies Boonen
Aloysiuslaan 19
5262 AH Vught
T: 06 83 60 74 06
E: info@vocalisbrabant.nl